Pups

Af en toe fokken wij een nestje.  Dit doen we met de beste zorgen en volgens de fokregelementen van de Belgische Vizsla Vereniging.  We proberen vizsla's te fokken die als allrounder kunnen ingezet worden en werken hierbij steeds op 4 pijlers: gezondheid, karakter, schoonheid en jachteigenschappen.  Vooraleer er nog maar sprake is van pups doen wij een strenge selectie van de ouderdieren en bloedlijnen.  De pups worden is huiselijke kring opgevoed en voorzien van alle nodige documenten - zoals stamboom - , inentingen, ... Nog voor de pups geboren worden hebben wij altijd een eerste kennismakingsgesprek met de toekomstige vizsla-eigenaars. In dit gesprek maken ze in eerste instantie kennis met onze honden en onze manier van werken. Niet iedereen krijgt zomaar een vizsla-pup mee.   We werken steeds met een wachtlijst waarop we een zo divers mogelijk publiek trachten op te zetten.

Eens de pups geboren zijn komen de toekomstige eigenaars regelmatig op "puppybezoek" zodat ze de pups als het ware echt kunnen zien opgroeien. De pupkeuze zelf vindt plaats rond 7 weken waarbij wij de juiste pup bij het juiste baasje proberen te koppelen. Ook na het verlaten van het nest blijven wij steeds beschikbaar voor alle vragen! Een gelukkige pup bij gelukkige baasjes daar gaan we voor!
Al onze honden leven in huis en krijgen elk de aandacht en beweging die ze nodig hebben.
Een veelzijdige jachthond die ook de perfect huishond kan zijn mits voldoende uitdaging.
Alles wat je moet weten over het reilen en zeilen van onze kennel

Onze prioriteit is dat iedere puppy in een warm nest terecht komt, waar hij met een consequente hand wordt opgevoed, maar tevens deel uitmaakt van het gezin.

Heeft u interesse in een puppy of heeft u een vraag?